De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

LG G3 begin juli verkrijgbaar in Nederland vanaf 549 euro

Gijs Ettes
30 mei 2014, 16:08
1 min leestijd
LG G3 begin juli verkrijgbaar in Nederland vanaf 549 euro
LG G3 release

De Nederlandse LG G3 release vindt begin juli plaats, zo heeft de fabrikant bekendgemaakt. De 16GB-versie van het nieuwe vlaggenschip krijgt een adviesprijs van 549 euro en is daarmee 50 euro goedkoper dan de LG G2 bij verschijning. De 32GB-variant kost 599 euro en heeft 3GB aan werkgeheugen, 1GB meer dan het model met 16GB opslag. Voor de rest zijn beide versies van de LG G3 identiek.

Het topmodel van LG heeft als belangrijkste feature een QHD-scherm (quad-hd) met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Het display meet 5,5 inch en is dankzij de pixeldichtheid van 538 ppi ontzettend scherp. Om te voorkomen dat het scherpere display te veel energie verbruikt, past LG enkele energiebesparende opties toe, die `Adaptive Optimalisation` worden genoemd. Deze zorgen ervoor dat het scherm bij minder zware taken minder energie verbruikt. Onze uitgebreide eerste indruk lees je in de LG G3 hands-on.

Lees verder na de advertentie.

Overige specificaties LG G3

LG G3 release

Onderhuids beschikt de LG G3 over een supersnelle Snapdragon 801-processor met vier cores die geklokt zijn op 2,5GHz. De achterzijde biedt plaats voor de powerknop en volumetoetsen, heeft een metallook en een special coating tegen vingervlekken. Verder is er een 13 megapixel-camera met optische beeldstabilisatie te vinden. Samen met de speciale laserautofocusmodus moet deze  ervoor zorgen dat je altijd scherpe kiekjes schiet.

De grootte van het toestel bedraagt 146,3 bij 74,6 bij 8, 9 millimeter en er is een 3000 mAh-accu aanwezig die garant staat voor een lange accuduur. Moet de G3 toch aan de lader, dan kan dit (vrijwel) geheel draadloos.

Lees  meer

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu