De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Screenshots: LG G3 krijgt opgefriste en strakkere interface

Gijs Ettes
23 april 2014, 7:49
1 min leestijd
Screenshots: LG G3 krijgt opgefriste en strakkere interface
LG G3 screenshots

In een aantal uitgelekte LG G3 screenshots is te zien hoe de interface van het aankomende LG-toestel eruit gaat zien. LG voorziet de skins die het over Android heenlegt altijd van veel kleur en dat is bij de nieuwe versie niet anders. Toch ziet deze er een stuk frisser uit dan voorheen, met lichte en strak ontworpen pictogrammen, een minimalistische weer-widget die je advies geeft of je bijvoorbeeld een paraplu moet meenemen en een opgeruimd uitziend notificatiescherm. Door vanuit dit scherm op de vernieuwde ronde pictogrammen te tikken, kun je bijvoorbeeld wifi, bluetooth of nfc inschakelen.

De originele resolutie van de LG G3 screenshots was 2560 bij 1440 pixels, wat erop duidt dat het toestel naar alle waarschijnlijkheid een quad-hd-scherm krijgt. Volgens de laatste berichten heeft het display een afmeting van 5,5 inch en zijn de schermranden dun, aangezien de powerknop en volumetoetsen naar de achterzijde zijn verplaatst.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de LG G3 screenshots

Uit de afbeeldingen blijkt dat de weer-widget meer kan dan alleen de vooruitzichten tonen. Het moet een slimme app worden die je adviezen geeft op basis van je gebruik van de smartphone. Geruchten gaan dat de suggesties verder gaan dan die van Google Now en niet alleen betrekking hebben op het weer.

LG G3 screenshots

Hieronder kun je de LG G3 screenshots (rechts) vergelijken met plaatjes van de interface van de LG G2. Meer over het aankomende LG-toestel lees je op de LG G3-toestelpagina.

Het laatste LG G3 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G3
LG G3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu