‘LG G3 specificaties: quad-core, 2K-scherm en 3GB aan werkgeheugen’

Gijs Ettes
12 april 2014, 10:18
1 min leestijd
‘LG G3 specificaties: quad-core, 2K-scherm en 3GB aan werkgeheugen’
LG G3 specificaties

De LG G3 specificaties zijn per abuis bekendgemaakt op de website van de Amerikaanse mobiele provider Sprint. Het toestel krijgt naar verluidt een 2,3GHz-quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 800) en een 2K-scherm (2560 bij 1440 pixels) met een schermdiagonaal van 5,5 inch. Verder zou de LG G3 beschikken over 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen. Dit laatste is met een geheugenkaartje uit te breiden tot 64GB; iets dat bij de LG G2 nog onmogelijk was.

Verder duiden de LG G3 specificaties op 4G-ondersteuning en twee camera’s met 13 en 2,1 megapixels. De verwachting is dat de volumetoetsen en powerknop zich op dit toestel aan de achterkant bevinden, waardoor LG het display kan voorzien van dunne schermranden. Ook draait de smartphone op de laatste versie van Android 4.4 (KitKat). LG heeft de gelekte specificaties niet bevestigd.

Lees verder na de advertentie.

De verwachting is dat de LG G3 rond 17 mei internationaal zal worden gelanceerd door LG. Die datum is echter nog niet door de fabrikant bevestigd. Ook de LG G3 specificaties zijn allerminst zeker; eerder gingen nog geruchten dat het toestel zou worden voorzien van een octacore-processor met acht kernen en een 16-megapixel-camera.

Het laatste nieuws over de LG G3

Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten over het toestel. Voor meer informatie kun je de LG G3-toestelpagina raadplegen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G3
LG G3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu