Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘LG G3 specs gelekt: QHD-scherm, octacore en 16 megapixels’

Redactie
26 december 2013, 9:56
1 min leestijd
‘LG G3 specs gelekt: QHD-scherm, octacore en 16 megapixels’
LG G3

De LG G3 specs zijn vermoedelijk gelekt. Het aankomende vlaggenschip van het Zuid-Koreaanse LG krijgt mogelijk een QHD-scherm, wat quad-hd betekent, met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Dit is opnieuw hoger dan de full-hd-schermen die op dit moment op de markt zijn. De schermgrootte van de LG G3 is nog onbekend, maar zal waarschijnlijk rond de 5,5 inch liggen. De LG G2 heeft een 5,2 inch-scherm.

Verder zou de LG G3 een octacore-processor krijgen. Dat is een processor met acht cores. Er zijn al enkele octacore-processoren op de markt. Onder andere MediaTek prodcueert dergelijke octacores en Samsungs Exynos-lijn is al voorzien van enkele octacores. Samsung laat echter enkel vier cores tegelijk werken, waardoor het begrip octacore eigenlijk nog niet van toepassing is.

Lees verder na de advertentie.

LG G3 stellen niet teleur

lg

De octacore-processor zou sterk moeten worden verbeterd door de licentie op de Cortex A50-processor van ARM. Met deze bekende partij heeft LG recentelijk een deal gesloten om hun eigen processor nog verder te optimaliseren. Zij gebruiken vervolgens de technologie van ARM om hun processor te ontwikkelen.

Ook zou de LG G3 een 16 megapixel-camera krijgen. Dit ligt tevens in de verwachting: enkele concurrenten beschikken al over toestellen met 16 megapixels. Zo zou de Galaxy S5 ook met een 16 megapixel-camera worden gelanceerd.

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G3
LG G3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu