‘LG komt met concurrent voor Galaxy Note 4’

LG G3 StylusUit een spotje voor de LG G3 S, de goedkopere en iets compactere versie van LG’s vlaggenschip, blijkt dat de Zuid-Koreaanse fabrikant werkt aan een concurrent voor  de Galaxy Note 4. Aan het einde van de video is een groter toestel met een stylus te zien  die – niet geheel verrassend – de naam LG G3 Stylus heeft gekregen.

Geruchten gaan dat de LG G3 Stylus hetzelfde 5,9 inch-scherm krijgt als de LG G Pro 2, de phablet van LG die niet in ons land verkrijgbaar is. De G Pro 2 heeft een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels en is verder voorzien van een Snapdragon 800-chip, 3GB aan werkgeheugen en 16GB aan uitbreidbare opslag. Verder beschikt het grote toestel over een 13 megapixel-camera met optische beeldstabilisatie en een 2,1 megapixel-frontcamera.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bekijk de LG G3 Stylus

Of de LG G3 Stylus over vergelijkbare specs beschikt, is niet bekend. Ook is onduidelijk of en wanneer het toestel zijn weg naar Europa vindt.

https://www.youtube.com/watch?v=ozhlNmb4_OE

Lees meer over LG

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.