De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘LG G3 Stylus wordt goedkope phablet met midrange specs’

Gijs Ettes
7 augustus 2014, 13:36
1 min leestijd
‘LG G3 Stylus wordt goedkope phablet met midrange specs’
LG G3 Stylus specs

Eergisteren bleek maar weer eens dat LG toch echt werkt aan een concurrent voor de Samsung Galaxy Note 4. In tegenstelling tot die phablet krijgt de LG G3 Stylus echter een meer bescheiden prijskaartje, zo meldt The Korea Times. Het wordt een budgettoestel dat beschikt over een stylus en een 720p-scherm met een afmeting van tussen de 5,5 en 5,7 inch. Ter vergelijking: de Note 4, die naar verwachting 3 september wordt onthuld, is waarschijnlijk voorzien van een 5,7 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels.

Eind juni dook het typenummer van LG’s phablet (D693) overigens al op. Uit de LG G3 Stylus specs bleek destijds dat het toestel beschikt over een 1,3GHz-quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan uitbreidbare opslag. Ook zouden er twee camera’s met 8 en 1,3 megapixels aan boord zijn. Uit de doos draait de LG G3 Stylus waarschijnlijk op Android 4.4 (KitKat).

Lees verder na de advertentie.

De LG G3 S kopen

Of en wanneer de LG G3 Stylus naar Nederland en België komt, is nog niet bekend, maar de betaalbare LG G3 S is wel al verkrijgbaar in ons land. Hieronder vind je de beste aanbiedingen, die dagelijks worden bijgewerkt.

LG G3 S

LG G3 S prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen LG G3 S prijzen. Bekijk alle LG smartphones.

Alle LG smartphones met prijzen

Lees het laatste LG nieuws

Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot het LG-toestel. Voor andere LG-toestellen verwijzen we je naar  het overzicht van  LG Android Smartphones.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu