De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Video: LG voert de spanning op met nieuwe LG G3 teaser

Gijs Ettes
13 mei 2014, 12:18
1 min leestijd
Video: LG voert de spanning op met nieuwe LG G3 teaser
LG G3 teaser

LG gaat vrolijk door met teasen. Na de LG G Watch video gisteren is het vandaag de beurt aan een LG G3 teaser waarin we warm gemaakt worden voor het aankomende vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant. De smartphone wordt op 27 mei officieel onthuld tijdens een persconferentie in Londen en beschikt mogelijk over een achterkant van geborsteld aluminium. Aan de achterzijde zijn verder de volumetoetsen, powerknop en een 13 of 16 megapixel-camera te vinden.

Lees verder na de advertentie.

In de LG G3 teaser is overigens ook de nieuwe Smart view cover voor het toestel te zien, met een ronde uitsparing aan de voorzijde zodat je de tijd en datum snel kunt aflezen. De slogan die LG gebruikt voor het filmpje is “Simple is the new Smart”, wat mogelijk duidt op een aantal fijne softwarematige vernieuwingen. Vanuit de doos draait de G3 waarschijnlijk op de laatste versie van Android 4.4 (KitKat).

Bekijk de LG G3 teaser

https://www.youtube.com/watch?v=83Xm26Zvo18

Lees meer over de LG G3

Meer beeldmateriaal en de laatste geruchten over het aankomende vlaggenschip van LG vind je op de LG G3-toestelpagina. Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot het toestel.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G3
LG G3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu