De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘LG G3 verkoopt drie keer beter dan Galaxy S5’

Redactie
3 juni 2014, 15:11
2 min leestijd
‘LG G3 verkoopt drie keer beter dan Galaxy S5’
LG G3 verkoop

De LG G3 verkoop in Zuid-Korea gaat uistekend. Voor elke Samsung Galaxy S5 die er wordt verkocht, verkoopt LG maar liefst drie LG G3-toestellen. Dat is althans als we ETnews mogen geloven, die meldt dat er elke dag zo’n 25.000 tot 30.000 LG G3’s over de toonbank gaan. Van de Galaxy S5 werden er vlak na de release ongeveer 7000 tot 8000 stuks in Zuid-Korea verkocht. Zuid-Korea is voor zowel Samsung als LG het thuisland, en beide bedrijven zijn grote concurrenten van elkaar.

Lees verder na de advertentie.

LG G3 in het kort

LG G3 van metaal

De LG G3 is de opvolger van de LG G2 die door de Zuid-Koreaanse fabrikant is voorzien van een QHD-scherm (quad-hd) met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De schermgrootte van het toestel bedraagt 5,5 inch, waarmee het iets groter is dan dat van de LG G3 (5,2 inch). De achterkant is van plastic, ondanks dat LG het een metalen skin noemt. De achterkant lijkt gewoonweg op metaal, maar voelt gewoon als plastic.

Ook heeft de smartphone een supersnelle Snapdragon 801-processor met vier cores en 2GB of 3GB aan werkgeheugen. Verder is er 16GB of 32GB aan uitbreidbare opslagruimte (uitbreidbaar) aan boord en standaard Android 4.4.2 (KitKat) met handige softwarematige toevoegingen als Knock Code en een geheel vernieuwde interface met een flat design.

Lees ook onze uitgebreide LG G3 review (hands-on). Wil je al een LG G3 kopen? Dat kan al vanaf 549 euro! Het toestel is vaak ook gratis met een abonnement. De smartphone is onder andere beschikbaar in de kleuren grijs, goud en wit.

LG G3

LG G3 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen LG G3 prijzen. Bekijk alle LG smartphones.

Alle LG smartphones met prijzen

Met deze 16 LG G3 tips haal je alles uit dit toptoestel!

Galaxy S5 in het kort

samsung galaxy s5 kopen

Sinds 11 april kun je de Galaxy S5 kopen in Nederland en België. De smartphone  heeft een 5,1 inch-scherm met een 1080p-resolutie, een 2,5GHz quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslagruimte en een 16 megapixel-camera waarmee video`s in 4K kunnen worden geschoten.

Daarnaast is hij stof- en waterbestendig, voorzien van een vingerafdrukscanner om het toestel te ontgrendelen en betalingen via PayPal uit te voeren. Ook is er een hartslagmeter aanwezig waarmee je je fysieke gesteldheid in kaart brengt. Deze werkt samen met de S Health-app, waarmee je ook je sportactiviteiten kunt tracken.

Lees ook onze Galaxy S5 review of bekijk onze Galaxy S5 videoreview. Een Galaxy S5 kopen is al een tijd mogelijk. De adviesprijs van het toestel bedraagt 699 euro, al is de smartphone los inmiddels voor minder geld te vinden. In combinatie met een abonnement krijg je de S5  in de meeste gevallen gratis.

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy S5 prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G3
LG G3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu