De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

LG introduceert kleine variant van G3 voor 299 euro

Redactie
17 juli 2014, 10:30
2 min leestijd
LG introduceert kleine variant van G3 voor 299 euro
LG G3s

LG heeft vandaag de LG G3 S geïntroduceerd, een kleinere en goedkopere variant van de populaire LG G3. Het nieuwe toestel is net als zijn grotere broer voorzien van het FLoating Arc-design met een metalen skin over de plastic behuizing. Hierdoor lijkt het net alsof de behuizing van de smartphone van metaal is gemaakt. Ook de Laser Auto Focus is aanwezig in de LG G3 S, waardoor je rap scherp kunt stellen en fijne foto’s schiet.

De smartrphone is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 400-chip met een 1,2GHz quadcore-processor, 5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, 8GB aan opslagruimte, 1GB RAM, 8 megapixel-camera en 1,3 megapixel-camera aan de achter en voorzijde en een 2540 mAh-accu. Vanuit de doos draait het toestel op Android 4.4 en de LG G3 S meet 137,7 x 69,6 x 10,3 mm en weegt zo’n 134 gram. Ook ondersteunt de smartphone 4G-netwerken.

Lees verder na de advertentie.

LG G3 S: zelfde software

lgg3-front

Net als zijn grotere broer beschikt de LG G3 S grotendeels over dezelfde software, waaronder het stijlvolle nieuwe Android-design van LG, de handige selfiemodus waarbij je met een vuist de autotimer activeert, het smart keyboard dat leert van de gebruiker en QuickMemo+, waarmee gebruikers notities kunnen maken en naar eigen wens kunnen schetsen.

“De LG G3 S is ontwikkeld met het oog op het groeiende aantal smartphonegebruikers in het middensegment dat een stijlvol en compact toestel zoekt met voldoende kracht voor de populairste apps. Dankzij de snelle technologische ontwikkeling is het nu meer dan ooit mogelijk om een smartphone aan te bieden die alles kan, maar dan voor een lagere prijs. De LG G3 S is familie van de G3 en heeft dan ook vele mooie eigenschappen en functies van deze premium smartphone”, aldus Lenneke Sigmond, Marketing Manager Mobile Communications LG Electronics Benelux.

De LG G3 S is vanaf begin september in Nederland en België verkrijgbaar in de kleuren Metallic Black, Silk White, Shine Gold voor een adviesprijs van 299 euro.

LG G3 videoreview door AndroidPlanet

Hieronder kun je onze videoreview van de LG G3 bekijken. Of lees onze uitgebreide LG G3 review.
https://www.youtube.com/watch?v=W_s5_yYZegs

De LG G3 kopen

Via onderstaande aanbieders kun je de LG G3 kopen. De aanbiedingen worden dagelijks bijgewerkt. Bij de meeste tweejarige abonnementen krijg je de LG G3 gratis.

LG G3

LG G3 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 625,58

Bekijken
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G3 S
LG G3 S

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu