Uitrol Android 6.0 voor LG G4 start volgende week

Gijs Ettes
15 oktober 2015, 8:54
1 min leestijd
Uitrol Android 6.0 voor LG G4 start volgende week

LG start volgende week met het updaten van de LG G4 naar Android 6.0 Marshmallow. De update zal eerst beschikbaar worden Polen en kort daarna in andere markten, waaronder de rest van Europa.

Lees verder na de advertentie.

LG G4 Android 6.0 ook snel naar andere landen

Naar verwachting kunnen gebruikers in Nederland en België nog voor het einde van dit jaar aan de slag met de LG G4 Android 6.0-update. Net als vorig jaar is LG er relatief snel bij met het bijwerken van zijn vlaggenschip naar de laatste Android-versie. Mogelijk heeft dit te maken met het feit dat LG de Nexus 5X voor Google ontwikkelde. Dit nieuwe Nexus-toestel draait standaard op Marshmallow.

lg g4 android 6.0

Wanneer de LG G3 wordt bijgewerkt naar de laatste Android-versie is nog niet bekend, al is het aannemelijk dat het toestel ook voor het einde van het jaar de Marshmallow-update ontvangt. Deze Android-versie brengt onder meer de slimme zoekfunctie Google Now on Tap, de mogelijkheid om afzonderlijke app-permissies te beheren en de Doze-functie die achtergrondprocessen laat sluimeren om zo de accuduur van je toestel te verlengen.

Android Marshmallow introduceert ook een handige functie voor  toestellen waarvan het opslaggeheugen kan worden uitgebreid. Dankzij adoptable storage kan het geheugen van een micro-sd-kaartje opgeteld worden bij de interne opslag, zodat je het zonder beperkingen kan gebruiken voor de installatie van bijvoorbeeld apps en app-data. Handig voor als je weinig vrije opslag hebt of niet genoeg hebt aan het standaardgeheugen.

→ Voor meer data kun je ons Android 6.0 update-overzicht bekijken
→ Meer over LGs vlaggenschip lees je in onze LG G4 review

Het laatste nieuws over Android Marshmallow

Bron: LG Newsroom
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G4
LG G4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu