De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

LG G4 waarschijnlijk op 28 april onthuld

Redactie
31 maart 2015, 8:45
1 min leestijd
LG G4 waarschijnlijk op 28 april onthuld

De LG G4 onthulling vindt hoogstwaarschijnlijk op 28 april plaats. De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft uitnodigingen verstuurd voor een persconferentie die op die dag plaatsvindt in New York, Londen en Parijs.

Lees verder na de advertentie.

LG G4 onthulling in zes steden

lg g4 onthulling

Gelijktijdig zal de LG G4 ook worden onthuld in Singapore, Istanboel en Seoul. Eerder gingen geruchten dat de release van de LG G4 volgende maand  zou plaatsvinden.

Op de uitnodiging (zie hiernaast) valt de tekst ‘See the Great. Feel te Great’ te lezen, met de ‘G’ in het lettertype dat we kennen van de G-serie. De achtergrond van leer is mogelijk ook een hint naar het nieuwe toestel van LG. Er is een kans dat  de G4 een achterkant van leer heeft, al lijkt het ons aannemelijker dat LG kiest voor metaal of – net als bij de LG G3  – plastic dat eruitziet als metaal. Een ander recent vlaggenschip van LG, de LG G Flex 2, heeft eveneens een plastic behuizing.

Het nieuwe vlaggenschip van LG krijgt naar verluidt een 5,6 inch-scherm met een QHD-resolutie en een lichte curve. Ook zou de fabrikant het toestel voorzien van verbeterde camera`s (16 en 5 megapixels), een vlottere Snapdragon 810-chip van Qualcomm en 3 of 4GB aan werkgeheugen.

Analisten verwachten dat de LG G4 dit jaar zo’n 9,2 miljoen keer over de toonbank gaat. De LG G3 verkocht in de eerste tien maanden na de release tussen de 6 en 7 miljoen keer.

Het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G4
LG G4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu