Vermeende persfoto LG G4 toont achterzijde met lichte curve

Redactie
10 maart 2015, 8:05
2 min leestijd
Vermeende persfoto LG G4 toont achterzijde met lichte curve

Er is een vermeende LG G4 persfoto opgedoken op Twitter. De afbeelding toont de achterkant van het aankomende vlaggenschip, met de bekende  knoppen en een lichte curve.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de LG G4 persfoto

LG G4 persfoto

De LG G4 persfoto is gepubliceerd door @OnLeaks, een nog onbekende naam in de wereld van Twitter-lekkers. Volgens Onleaks betreft het een vroege render van de G4 en kunnen we er vanuit gaan dat het toestel 148,9 bij 76.5 bij 9.9 millimeter meet. Daarmee zou de G4 een slag groter en dikker worden dan zijn de LG G3, die afmetingen van 146,3 bij 74,6 bij 8,9 millimeter heeft. Wat het gewicht van de LG G4 wordt, is niet bekend.

Wel lijkt het erop dat de G4 qua design weinig zal afwijken van zijn voorganger en dat ook de dubbele ledflitser en laser autofocus aanwezig zijn. Naar verluidt wordt de camera van de G4 verbeterd en zal er een vingerafdrukscanner worden geïmplementeerd. Waar deze precies wordt geplaatst, is nog onduidelijk, al zou de scanner wel een verklaring kunnen zijn voor de grotere afmetingen.

Onderhuids is waarschijnlijk dezelfde 64-bit Snapdragon 810-chip te vinden als in  de LG G Flex 2, alsmede 3GB aan werkgeheugen. Het scherm beschikt mogelijk over een ongekende 3K-resolutie van 2880 bij 1620 pixels. Officieel is er nog niets bekend over het nieuwe vlaggenschip van LG, al liet de Zuid-Koreaanse tijdens het MWC doorschemeren dat het toestel LG G4 gaat heten.

Verwachte LG G4 release

Wanneer de LG G4 precies uit de doeken wordt gedaan en wanneer het toestel verschijnt, is op het moment van schrijven niet bekend. Volgens de laatste berichten wordt de G4 in april onthuld en kunnen we de smartphone binnen twee maanden in de winkelschappen verwachten.

De LG G3 verscheen in juli 2014 in twee versies met 2GB RAM/16GB opslag en 3GB RAM/32GB opslag. De modellen hadden een introductieprijs van respectievelijk 549 en 599 euro, maar zijn inmiddels goedkoper verkrijgbaar.

LG G3

LG G3 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen LG G3 prijzen. Bekijk alle LG smartphones.

Alle LG smartphones met prijzen

Het laatste nieuws over LG

Bron: Onleaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G4
LG G4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu