De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

‘Nieuwe foto’s tonen LG G4 in het wild, release eind april’

Redactie
27 maart 2015, 9:02
1 min leestijd
‘Nieuwe foto’s tonen LG G4 in het wild, release eind april’

Er zijn vermeende nieuwe foto’s van de LG G4 opgedoken, het vlaggenschip dat de Zuid-Koreaanse fabrikant waarschijnlijk eind april zal uitbrengen. Volgens de laatste berichten wordt de G4 voorzien van een 5,6 inch-scherm dat licht gebogen is.

Lees verder na de advertentie.

LG G4 foto’s en release

Eerder gingen al geruchten dat de LG G4 release in april zou plaatsvinden en volgens de Korea Herald is dat inderdaad het geval. Uitgaande van de foto’s die tot nu toe zijn uitgelekt, wijkt de G4 weinig af van zijn voorganger. De verbeteringen van de smartphone zullen vooral onderhuids te vinden zijn. De G4 krijgt naar verluidt verbeterde camera`s (16 en 5 megapixels) en een opgefriste interface. Op de foto’s hieronder is te zien dat het toestel op Android 5.0 draait.

LG zou nog twijfelen over de hoeveelheid werkgeheugen die wordt meegeleverd. Dat komt omdat de G4 waarschijnlijk wordt aangedreven door een 64 bits-processor (Snapdragon 810), die het gebruik van 4GB werkgeheugen mogelijk maakt. Het scherm van de G4 heeft waarschijnlijk weer een 2K-resolutie (2560 bij 1440 pixels), al gaan er ook geruchten dat LG voor een nog hogere 3K-resolutie kiest. Veel meer dan een negatief effect op de accuduur zal zo’n hogere resolutie echter niet hebben.

Analisten hebben hoge verwachtingen van de LG G4 en denken dat het toestel dit jaar zo’n 9,2 miljoen keer over de toonbank gaat. De LG G3 verkocht in de eerste tien maanden na de release tussen de 6 en 7 miljoen keer.

Het laatste nieuws over LG

Bron: Korea Herald
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G4
LG G4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's