De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Goedkopere en kleinere LG G4 S te zien op gelekte foto’s’

Wouter Nijsen
2 juli 2015, 16:38
2 min leestijd
‘Goedkopere en kleinere LG G4 S te zien op gelekte foto’s’

LG komt mogelijk binnenkort met een compacte variant van de LG G4. De LG G4 S zou beschikken over minder  krachtige hardware, maar wel een stuk goedkoper zijn.

Lees verder na de advertentie.

LG G4 S

Nadat LG een paar maanden geleden met de G4 haar nieuwe vlaggenschip aankondigde, lijkt het bedrijf nu bezig te zijn met een goedkope versie van deze smartphone. Op een Russische website is namelijk de de LG G4 S opgedoken. Dit toestel zou minder krachtig zijn dan zijn grotere broer, maar wel meer in huis hebben dan de G4c.

LG G4 S foto

Op gelekte renders  is de LG G4 S volledig te zien. Het toestel lijkt erg op de LG G4, maar is door het vermeende 5,2 inch-scherm wel iets kleiner. Ook is te zien dat de G4 S, net als de normale G4, een gebogen behuizing heeft. Volgens LG ligt dit fijner in de hand en zorgt het voor extra stevigheid.

Vermeende LG G4 S specs

Ook zijn de specificaties van de LG G4 S inmiddels uitgelekt. Als gezegd beschikt de smartphone waarschijnlijk  over een 5,2 inch-scherm, met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Dat is op papier een  minder scherp scherm dan dat  van de G4 (2560 bij 1440 pixels), maar in de praktijk is het verschil tussen full-hd en QHD  op dit schermformaat moeilijk te zien.

Daarnaast zou de LG G4 S aangedreven worden door een 1.5GHz octacore-processor (Snapdragon 615). De hoeveelheid werkgeheugen en opslagruimte is nog onbekend. Wel wordt er gesproken over een 8 megapixel-camera, die laser autofocus heeft en wordt bijgestaan door een dubbele flitser.

Het is nog onduidelijk of en wanneer de LG G4 S officieel verschijnt en wat het toestel gaat kosten. De verwachting is dat de G4 S later deze maand wordt aangekondigd.

Het laatste nieuws over LG

Bron: Hi-tech Mail
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G4s
LG G4s

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu