De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘LG G4 krijgt iets groter, licht gebogen scherm’

Redactie
16 maart 2015, 10:46
1 min leestijd
‘LG G4 krijgt iets groter, licht gebogen scherm’

Geruchten gaan dat het scherm van de LG G4 iets groter wordt dan dat van de LG G3. Volgens Twitteraar @Onleaks, die eerder persfoto’s van het toestel lekte, krijgt de G4 een 5,6 inch-scherm.

Lees verder na de advertentie.

LG G4 scherm wordt groter en scherper

LG G4 scherm

Eerder gingen al geruchten dat het LG G4 scherm een 3K-resolutie van 2880 bij 1620 pixels zou krijgen, maar die berichten nemen we vooralsnog met een korrel zout. Aannemelijker lijkt het gerucht dat de G4 een lichte curve krijgt. Naast de LG G Flex 2 voorziet LG namelijk ook andere modellen, zoals de goedkopere LG Magna, van een licht gebogen scherm. Dit wordt vooral gedaan om de toestellen een onderscheidend design te geven; de curve biedt geen extra functionaliteit.

De laatste weken is er over de specs van de G4 het nodige uitgelekt. Het toestel krijgt naar verluidt verbeterde camera’s (16 en 5 megapixels) en een opgefriste interface. LG zou nog twijfelen over de hoeveelheid werkgeheugen die wordt meegeleverd. Dat komt omdat de G4 waarschijnlijk wordt aangedreven door  een 64 bits-processor (Snapdragon 810), die het gebruik van 4GB werkgeheugen mogelijk maakt. Onbekend is hoeveel opslagruimte de G4 krijgt en op welke Android-versie het toestel zal draaien. De keuze voor Android Lollipop  ligt echter voor de hand.

Naast de G4 kondigt LG in april of mei mogelijk ook een phablet aan in de vorm van de LG G4 Note. Dit toestel zou van nog betere specs zijn voorzien.

Het laatste nieuws over LG

Bron: Onleaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G4
LG G4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu