LG G4 volledig uitgelekt: dit moet je weten

Wouter Nijsen
12 april 2015, 12:18
2 min leestijd
LG G4 volledig uitgelekt: dit moet je weten

Er zijn nieuwe afbeeldingen gelekt van de LG G4, waarop het toestel te zien is met een lederen achterkant. Ook is er meer informatie opgedoken  over de specificaties van de smartphone.

Lees verder na de advertentie.

LG G4 foto’s tonen lederen achterkant

De bekende lekker @evleaks heeft een link naar een Zuid-Koreaanse productsite gedeeld, waar afbeeldingen van de LG G4 en specificaties van het toestel te zien zijn. De productsite is inmiddels offline gehaald, maar niet voordat er een kopie kon worden gemaakt van alle uitgelekte info. De foto’s tonen verschillende uitvoeringen van de G4, waarvan ook één met een  lederen achterkant.

LG G4 foto's

Daarnaast is op te maken dat er versies zijn met een metalen of plastic achterzijde, en dat de smartphone in verschillende kleuren wordt uitgebracht. De achterkant van de G4 kan worden verwijderd om de aanwezige 3000 mAh-accu te verwisselen. Ook is er een sleuf aanwezig voor het plaatsen van een micro-sd-geheugenkaartje.

LG G4 specificaties

Als gezegd noemt de productsite ook enkele specificaties van de LG G4, maar die lijken niet helemaal te kloppen. Zo wordt er melding gemaakt van een 13 megapixel-camera met een diafragma van f/1.8, terwijl LG zelf bevestigde dat de G4 een 16 megapixel-camera krijgt. Verder  zou het toestel volgens de site op Android 4.4.2 (KitKat) draaien, terwijl Android 5.0 (Lollipop) meer voor de hand ligt.

LG G4 foto's

Enkele dagen geleden werd de LG G4 interface onthuld, die door LG zelf UX 4.0 wordt genoemd. UX 4.0 is een  stuk slimmer en intuïtiever doordat de gebruikerservaring wordt versimpeld en persoonlijker is. Zo zijn er slimme notificaties en een vernieuwde camera-app aanwezig.  De smartphone  is  daarnaast waarschijnlijk voorzien van een 5,5 inch-scherm (2560 bij 1440 pixels), een Snapdragon 808-chip en 3GB aan werkgeheugen.

De LG G4 wordt later deze maand, op 28 april, tijdens een persconferentie officieel uit de doeken gedaan. Dan krijgen we eindelijk te weten wat de daadwerkelijke specificaties en het prijskaartje van het toestel zullen zijn. Android Planet is in Londen aanwezig om live verslag te doen van de onthulling van de G4.

Lees het laatste nieuws over LG

Bron: EVleaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G4
LG G4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu