‘Gebruikers LG G4 klagen over probleem met touchscreen’

Diverse gebruikers op het XDA Developers forum klagen over de werking van het touchscreen van hun LG G4. Snelle tikjes en swipes worden niet goed geregistreerd, waardoor bepaalde functies niet werken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

LG G4 touchscreen hapert bij sommige gebruikers

Doordat het LG G4 touchscreen bepaalde bewegingen niet registreert, werken functies als Knock Code (voor het ontgrendelen van het toestel met een combinatie van tikken) en Knock On (voor het ontwaken van de G4) niet naar behoren. Om het probleem in kaart te brengen, werd een poll gestart. Van de 194 participanten gaf uiteindelijk bijna 60 procent aan last te hebben van een haperend touchscreen. Dat is natuurlijk niet genoeg om het probleem naar alle gebruikers te generaliseren, maar het lijkt erop dat het geen geïsoleerd geval is.

In onderstaande video (en in dit filmpje) is duidelijk te zien dat sommige tikken en swipes niet goed worden opgepikt door het touchscreen.

Werkt het touchscreen van jouw LG G4 wel naar behoren? Laat het weten in de comments!

Lees meer over de LG G4

Onlangs hebben we in de LG G4 review het nieuwe vlaggenschip van LG uitgebreid onder de loep genomen. Tijdens onze tests zijn geen problemen met het touchscreen naar voren gekomen. De G4 heeft een prachtig 5,5 inch-scherm met een scherpe QHD-resolutie en dankzij de krachtigere hardware is er van lag in de interface nauwelijks sprake.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.