Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Foto: dit is de verwijderbare accumodule van de LG G5

Redactie
19 februari 2016, 13:04
1 min leestijd
Foto: dit is de verwijderbare accumodule van de LG G5

Aankomende zondag kunnen we kennismaken met de  LG G5. In aanloop naar de officiële onthulling is een foto opgedoken van wat vermoedelijk de verwijderbare accumodule is.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de LG G5 accumodule

lg g5 accumodule

De foto toont een verpakking, met daarop de afbeelding van de  LG G5 accumodule. Het vlaggenschip van LG beschikt waarschijnlijk over een zogeheten Magic Slot, een uitbreidingsslot voor het invoeren  van vervangende of aanvullende modules. Naast een accumodule wordt gesproken over een camera- en audiomodule die extra  functies toevoegen.

Hoeveel extra capaciteit je met  de accumodule krijgt is onbekend, maar geruchten spreken over 3000 mAh. De capaciteit van de standaardaccu van de G5 zou  2800 mAh bedragen.

Eerder konden we  al een blik werpen op de cameramodule die LG beschikbaar zou stellen.  Deze  biedt extra mogelijkheden voor de bediening van de dubbele 16 megapixel-camera aan de achterzijde. De uitbreiding heeft onder meer knoppen om te zoomen, focussen en foto’s vast te leggen en bevat  een eigen accu met een capaciteit van 1100 mAh.

Ook zou LG werken aan een dac (digitaal/analoog-converter) om de output van het digitale geluid van de smartphone te verbeteren. De modules van de G5 zijn te bedienen via een eigen app genaamd Friends Manager.

Andere geruchten over de G5 spreken over een Snapdragon 820-processor, 5,3 inch-QHD-display en een kleiner secundair scherm. Het toestel wordt aanstaande zondagmiddag gepresenteerd, voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona. Over een release en prijs is nog niets bekend.

Lees het laatste nieuws over de LG G5

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G5
LG G5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu