De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Top 10 LG G5 aanbiedingen: vind de beste prijs

Wouter Nijsen
29 april 2016, 11:59
2 min leestijd
Top 10 LG G5 aanbiedingen: vind de beste prijs

De LG G5 is nu verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van 699 euro. Bij de bestelling van het nieuwe vlaggenschip krijg je nog tijdelijk de Cam Plus-module cadeau.

Lees verder na de advertentie.

De beste LG G5 prijs

De LG G5 is bij de meeste webshops beschikbaar en in het overzicht hieronder vind je de beste aanbiedingen op een rijtje. Voor een LG G5 met abonnement betaal je 34,50 euro per maand, waarbij je de smartphone gratis krijgt. Ook ontvang je nog tijdelijk de Cam Plus-module, waarmee je de cameramogelijkheden van de G5 uitbreidt, cadeau. Ook is het uiteraard mogelijk om de LG G5 los te kopen.

LG G5

LG G5 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen LG G5 prijzen. Bekijk alle LG smartphones.

Alle LG smartphones met prijzen

Wat je moet weten over de LG G5

De LG G5 werd tijdens het Mobile World Congress aangekondigd en is LG’s  vlaggenschip voor 2016. Waar de toptoestellen van bijvoorbeeld Samsung en HTC voortborduren op hun voorganger, probeert LG met de G5 iets nieuws. Het toestel is namelijk deels modulair, wat betekent dat je de sleuf aan de onderkant kunt losmaken en aparte modules kunt plaatsen. Naast een cameramodule is er ook een module om de audiokwaliteit te verbeteren. Ook kun je aan de slag met de LG G5 Friends, wat accessoires zijn die je met de smartphone koppelt.

Daarnaast is de LG G5 voorzien van het neusje van de zalm wat mobiele hardware betreft. De smartphone wordt aangedreven door een vlotte Snapdragon 820-chip met 4GB RAM en 32GB opslagruimte. Nieuw is de groothoekcamera aan de achterkant, die geschikt is om foto`s van wijde omgevingen te maken. Ook is een `normale` 16 megapixel-camera aanwezig.

Het scherm van de LG G5 meet 5,3 inch en heeft een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De 2800 mAh-accu voorziet het geheel van energie en standaard draait de G5 op Android 6.0 (Marshmallow). Meer over de smartphone lees je in onze uitgebreide LG G5 review.

Lees het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G5
LG G5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu