‘Verkoop LG G5 valt tegen’
Wouter Nijsen

LG heeft  een grote schoonmaak aangekondigd voor  zijn smartphonetak, als gevolg van de tegenvallende verkopen van de LG G5. Dat meldt de Korea Times.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

`LG G5 verkoop valt tegen`

Het huidige vlaggenschip van LG G5 heeft te weinig verkopen gegenereerd  en daarom worden verschillende bestuurders binnen de smartphonetak vervangen. Met de beslissingen hoopt het bedrijf veranderingen te realiseren, al geeft het wel aan dat dit moeilijk wordt. De smartphonemarkt wordt volgens LG dit jaar nog competitiever.

In de eerste weken na de release leek het erop dat de G5 de verwachtingen van LG zou waarmaken, maar de verkoopcijfers zijn de afgelopen tijd flink gedaald. Volgens analisten van Mirae Asset Securities verkoopt LG in het tweede kwartaal 2,2 miljoen exemplaren van de G5, terwijl het bedrijf zichzelf 3 miljoen als doel had gesteld.

Meer over de LG G5

In onze LG G5 review waren we best te spreken over de smartphone, al had hij  wel duidelijke minpunten. Zo zijn de mogelijkheden van het modulaire design, dat het mogelijk maakt om uitbreidingen toe te voegen aan de LG, vooralsnog beperkt en stellen de bouwkwaliteit en accuduur teleur. Daarentegen beschikt de LG G5 wel over een uitstekende camera, vlotte software en een goed scherm.

LG friends prijzen

Wil je de telefoon aanschaffen, dan vind je hieronder de beste aanbiedingen voor een LG G5 met abonnement. Het toestel krijg je momenteel gratis in combinatie met een abonnement van 29  euro per maand. Het is ook mogelijk om de LG G5 los te kopen.

LG G5
8,0
Welke LG G5 wil je?
Wij hebben momenteel geen LG G5 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Lees het laatste nieuws over LG

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.