LG G5 vertraagd: uitlevering niet op 15 april maar 29 april

Lars Paymans
14 april 2016, 13:14
1 min leestijd
LG G5 vertraagd: uitlevering niet op 15 april maar 29 april

Mensen die reikhalzend uitkijken naar de LG G5 zullen twee weken  langer moeten wachten. LG heeft de datum waarop het toestel beschikbaar komt uitgesteld van 15 april naar 29 april. De reden hiervoor is niet bekend.

Het was oorspronkelijk de bedoeling dat we ook in Nederland op vrijdag 15 april (morgen) aan de slag konden met de LG G5, het nieuwe vlaggenschip van de smartphonefabrikant. Nu blijkt dat LG deze datum niet gaat halen, en stelt de leverdatum op het laatste moment bij naar 29 april, twee weken later. Het is niet duidelijk waarom het toestel twee weken vertraging oploopt.

LG G5 vertraagd, reden onbekend

De grote trekpleister van de LG G5 is het modulaire design, wat betekent dat je heel gemakkelijk bepaalde onderdelen van de smartphone kunt vervangen. De onderkant van het toestel kun je dankzij de zogenaamde Magic Slot los maken, zodat je er nieuwe modules aan toe kunt voegen. Zo heeft LG een cameramodule gemaakt en kun je op deze manier ook de accu vervangen.

lg g5 klein

Hoewel we dus nog twee weken langer op de LG G5 moeten wachten, kun je binnenkort  wel uitkijken naar onze uitgebreide review van het toestel. De smartphone beschikt naast een opvallend design over vlotte specificaties. De G5 is voorzien van een 5,3 inch-QHD-scherm (2560 bij 1440 pixels), Snapdragon 820-chip, 4GB RAM, 32GB opslag en een 16 megapixel-camera. LG G5 abonnementen en LG G5 losse toestellen zijn nog steeds te bestellen, je moet er simpelweg wat langer op wachten.

LG G5

LG G5 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen LG G5 prijzen. Bekijk alle LG smartphones.

Alle LG smartphones met prijzen

Lees het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G5
LG G5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu