De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Gelekte foto’s zetten LG G6 duidelijk in beeld’

Erwin Vogelaar
18 februari 2017, 9:57
2 min leestijd
‘Gelekte foto’s zetten LG G6 duidelijk in beeld’

Op nieuwe gelekte LG G6-foto’s is de zilveren versie van het toestel duidelijk te zien. Zowel van de voorkant als achterkant.

Lees verder na de advertentie.

LG G6-foto’s

Hoewel de LG G6 pas eind deze maand officieel aangekondigd wordt, is er weinig meer geheim rond het toestel. Het nieuwe vlaggenschip van LG wordt door het bedrijf zelf al voorzichtig met teasers publiekelijk gemaakt, maar er duiken ook hier en daar gelekte foto’s van de smartphone op. Vandaag krijgen we op nieuwe foto’s een duidelijk beeld van het toestel, zowel van de voor- als achterkant.

Aan de achterkant van de LG G6 zijn de dubbele camera en de vingerafdrukscanner te zien. Aan de voorkant zien we het flinke 5,7 inch-scherm met dunne randen aan de boven- en onderkant. Dit is een opvallend scherm, omdat er een verhouding van 18 bij 9 wordt aangehouden, terwijl smartphones normaal een verhouding van 16 bij 9 hebben. Op de foto is te zien dat de hoeken van het scherm rond zijn. Ook is nu duidelijk hoe de informatie op het het always on-scherm eruit ziet. Het toestel wordt aangedreven door een Snapdragon 821-chip, 4GB werkgeheugen en een 3.200mAh-accu. De LG G6 heeft daarnaast 32GB opslaggeheugen dat uitbreidbaar is.

LG gaat op 26 februari de LG G6 officieel onthullen. Dit is eigenlijk de dag voor het Mobile World Congress waar een hoop andere nieuwe smartphones en accessoires aangekondigd zullen worden. Door al een dag eerder te beginnen, kan LG de stortvloed aan nieuwtjes voor zijn. Al lijken we inmiddels bijna alles al te weten over het toestel. Wellicht heeft LG nog een verrassing in petto tijdens de presentatie. Het is te hopen, want afgezien van het schermformaat weet het toestel nog niet echt op te vallen. Voorganger LG G5 deed dat wel met een modulair systeem. De LG G6 zal vanaf maart of april in de winkels verkrijgbaar zijn.

Lees het laatste nieuws over LG

Bron: 9to5google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G6
LG G6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu