De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

LG G6 livestream: volg de onthulling van het vlaggenschip

Thomas Haenen
26 februari 2017, 10:55
2 min leestijd
LG G6 livestream: volg de onthulling van het vlaggenschip

Om 12:00 uur wordt de LG G6 officieel onthuld. Na eindeloze geruchten, teasers en uitgelekte foto’s krijgen het volgende vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant eindelijk te zien. Met deze LG G6 livestream kijk jij mee.

Lees verder na de advertentie.

Check de LG G6 livestream

De onthulling vindt vandaag om 12:00 uur plaats. Op een evenement in Barcelona, voorafgaand aan het Mobile World Congress, wordt de smartphone voor het eerst aan de pers getoond. Via onderstaande LG G6 livestream kun jij meekijken naar de presentatie via YouTube. Met een Chromecast kun je de presentatie ook op je televisie checken. Vlak na de introductie van het toestel vind je een uitgebreide hands-on op Android Planet.

Deze presentatie dient in feite als aftrap voor het Mobile World Congress, de grootste beurs voor mobiele technologie ter wereld. Het evenement gaat op maandag officieel van start. Vandaag ontvouwen grote fabrikanten als LG, Huawei en Samsung echter al hun plannen voor de komende maanden. LG’s persconferentie start stipt om 12 uur en duurt ongeveer drie kwartier.

Meer over de LG G6

LG heeft in de voorbije weken al verschillende details vrijgegeven. Zo weten we dat het toestel een 5,7 inch-scherm heeft met een opvallende beeldverhouding van 18 bij 9. Dat is iets breder dan de gemiddelde smartphones. Het scherm neemt bovendien vrijwel de hele voorkant in. Met dit randloze display kan LG een groot scherm in een relatief compacte behuizing proppen.

Daarnaast lijkt de fabrikant afscheid te nemen van het modulaire design van de LG G5. Die smartphone kon met los verkrijgbare modules van extra functionaliteit voorzien worden. Het bleek echter geen populair concept. De G6 moet het daarom met een waterdichte behuizing doen, zonder verwijderbare accu of ruimte voor modules.

Volgens de laatste geruchten beschikt de lG G6 over een Snapdragon 821-chip, 6GB RAM, 64GB aan opslagruimte en een usb-c-poort waarmee de accu snel kan worden opgeladen. Aan de achterkant zit waarschijnlijk een dubbele 16 megapixel-camera, aan de voorkant een 12 megapixel-camera. De adviesprijs en releasedatum van de G6 is nog onduidelijk, maar dit wordt waarschijnlijk tijdens de presentatie bekendgemaakt.

Lees het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G6
LG G6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu