De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Nieuwe uitnodiging LG G6-aankondiging hint naar randloos scherm

Thomas Haenen
7 februari 2017, 10:52
2 min leestijd
Nieuwe uitnodiging LG G6-aankondiging hint naar randloos scherm

Een nieuwe uitnodiging voor de LG G6-aankondiging geeft duidelijke hints over de vorm van het toestel. Het bedrijf suggereert een nagenoeg randloos scherm met de afbeelding.

Lees verder na de advertentie.

LG G6-uitnodiging

LG organiseert op 26 februari een evenement in Barcelona, voorafgaand aan het Mobile World Congress. De fabrikant houdt de invulling van dat evenement niet geheim en is vrij duidelijk over zijn plannen. Op een uitnodiging die vannacht verzonden werd is het logo van de LG G6 terug te vinden. Daarmee bevestigt het de geruchten van de voorbije weken dat de LG G6 binnenkort onthuld wordt.

De LG G6-uitnodiging geeft zelfs al enkele details over het design prijs. Zo lezen we ‘Big Screen’ boven het vermoedelijke homescreen van de LG G6. Dat scherm heeft een aparte beeldverhouding van 18 bij 9, zo maakte LG al eerder bekend. Daarmee is het iets breder dan de gemiddelde smartphone, wat het volgens de fabrikant aangenamer maakt om mee te multitasken. Het scherm zelf is een forse 5,7 inch groot.

LG G6-uitnodiging

Toch zal het toestel zelf niet al te lomp zijn, als we de uitnodiging mogen geloven. Rechts staat namelijk ‘That Fits’, boven een schets van het toestel. De schets lijkt te suggereren dat de smartphone slechts minimale randen rond het scherm heeft. Zo kan LG een smartphone maken met een groot scherm zonder dat het toestel lomp wordt.

De uitnodiging strookt met eerdere LG G6-geruchten. Die claimden dat LG werkt aan een nagenoeg randloze smartphone waarbij het scherm vrijwel de hele voorkant vult. Waar het scherm bij de meeste smartphones zo’n 70 procent van de voorkant inneemt, moet dit bij de G6 meer dan 80 of zelfs 90 procent zijn.

Overigens is LG niet de enige fabrikant die werkt aan een voorkantvullend scherm. De Samsung Galaxy S8, die waarschijnlijk eind maart wordt aangekondigd, zou ook vrijwel randloos zijn. Samsung zou het een ‘Infinity Display’ noemen.

Lees het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G6
LG G6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's