De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Downloaden: de officiële wallpapers van de LG G6

Wouter Nijsen
28 februari 2017, 10:35
2 min leestijd
Downloaden: de officiële wallpapers van de LG G6

De LG G6 verschijnt pas binnenkort op de markt, maar met de officiële wallpapers krijg je alvast een vleugje van het toestel op je eigen Android-smartphone. Download ze hier.

Lees verder na de advertentie.

Download de LG G6 wallpapers

Zondag werd de LG G6 officieel getoond en PhoneArena heeft nu zijn handen weten te leggen op de officiële wallpapers. Het gaat om tien achtergronden, die je via deze link gratis kunt downloaden. Net als de G6 zelf zijn de achtergronden minimalistisch, al ogen ze stijlvol. De wallpapers hebben door het 18:9-scherm van de G6 een resolutie van 2880 bij 1880 pixels, maar je kunt ze prima op je eigen toestel gebruiken.

De LG G6 is de opvolger van de G5, die vorig jaar verscheen maar helaas geen succes werd. Het toestel beschikte over een modulair design en goede specs, maar door de teleurstellende verkoopcijfers kiest LG nu voor een andere aanpak.

Uniek aan de smartphone is het grote 5,7 inch-scherm, dat nagenoeg de hele voorkant vult. Waar het scherm bij de meeste smartphones zo’n 65 tot 75 procent van de voorkant inneemt, is het bij de G6 ruim 80 procent. Het scherm heeft hierdoor een unieke beeldverhouding, die er volgens LG voor zorgt dat multitasken makkelijker wordt en beelden natuurlijker ogen.

De LG G6 is verder voorzien van uitstekende hardware. Onder de motorkap zit een Snapdragon 821-chip van Qualcomm, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte en een 3300 mAh-accu. Het toestel draait op Android 7.0 (Nougat) en is voorzien van de Google Assistant, de slimme assistent die voorheen alleen op de Google Pixel en Pixel XL stond. Foto’s maakt de G6 met de dubbele 13 megapixel-camera aan de achterkant en 5 megapixel-frontcamera. In de LG G6 preview lees je onze eerste ervaringen met het nieuwe vlaggenschip.

De LG G6 verschijnt waarschijnlijk in april in Nederland. De adviesprijs is helaas nog onbekend.

Lees het laatste nieuws over LG

Bron: PhoneArena
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G6
LG G6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu