De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘LG G6 is waterdicht en kan draadloos opladen’

Erwin Vogelaar
5 december 2016, 20:40
2 min leestijd
‘LG G6 is waterdicht en kan draadloos opladen’

Volgens de nieuwste geruchten zou de LG G6 waterdicht zijn en ondersteuning bieden voor draadloos opladen. De opvolger van de LG G5 wordt in februari 2017 verwacht.

Lees verder na de advertentie.

LG G6 waterdicht

Terwijl Lenovo met de Moto Z zich vol vertrouwen gaat storten op het maken van modules, lijkt LG een andere kant op te gaan. De LG G5 onderscheidde zich van andere toestellen met een lade voor modules, maar volgens de nieuwste geruchten laat de LG G6 dit idee compleet vallen. In plaats daarvan zou LG een waterdicht toestel willen aanbieden. Dit zou betekenen dat naast het missen van de modules, het ook niet meer mogelijk is om de accu te vervangen. Eind vorige maand was het gerucht nog dat LG zich juist vast zou houden aan de verwijderbare accu, vanwege de positieve feedback. De modules zelf waren echter geen commercieel succes.

lg g6 waterdicht

Naast het bericht over de waterdichtheid van het toestel, lijkt het er ook op dat de LG G6 ondersteuning gaat bieden voor draadloos opladen. Wellicht kiest LG ervoor om volledig over te gaan op deze manier van opladen, om een gat minder te hebben waar water in terecht kan komen. Dit zou het onderweg opladen echter wel een stukje lastiger maken.

Een eerder gerucht stelt dat de LG G6 over een irisscanner beschikt. Een irisscanner zorgt voor een extra laag veiligheid op je toestel, omdat je door enkel het kijken naar de camera je identiteit kunt bevestigen. Samsung was de eerste met een irisscanner, met de Galaxy Note 7, maar dat toestel wordt inmiddels niet meer verkocht na alle problemen. De verwachting is dat Samsung deze functie ook zal aanbieden met de Galaxy S8. Tevens zou LG werken aan een eigen betaaldienst, LG Pay. Waarschijnlijk onthult LG zijn nieuwe vlaggenschip komende februari tijdens het jaarlijkse Mobile World Congres.

Lees het laatste nieuws over LG

Bron: GSMArena
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G6
LG G6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu