De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

‘Dit is de LG G7 ThinQ, inclusief inkeping bovenaan het scherm’

Thomas Haenen
17 april 2018, 9:15
2 min leestijd
‘Dit is de LG G7 ThinQ, inclusief inkeping bovenaan het scherm’

Het volgende vlaggenschip van LG krijgt vrijwel zeker een notch, zo blijkt uit een gelekte foto van de smartphone. De LG G7 ThinQ heeft een relatief kleine inkeping bovenaan het beeld.

Lees verder na de advertentie.

Uitgelekte LG G7 ThinQ foto toont notch

Het volgende vlaggenschip van LG wordt op 2 mei onthuld, maar de bekende telecominsider Evan Blass heeft al een gedetailleerde foto van de smartphone gedeeld. Die biedt een duidelijke blik op de bovenkant van de LG G7 ThinQ, hoewel de notch door de donkere achtergrond misschien niet direct opvalt.

LG G7 ThinQ foto

Toch heeft de smartphone wel degelijk een kleine inkeping bovenaan het beeld. Daarin zijn de selfiecamera, enkele sensoren en luidspreker geplaatst. Links van de inkeping worden icoontjes voor je notificaties getoond, rechts staat informatie over de accu en verbindingen. Onderaan het beeld zit een relatief flinke zwarte balk. De vingerafdrukscanner is niet zichtbaar en zit dus waarschijnlijk achterop.

Lees ook: LG G7 notch is waarschijnlijk uit te schakelen

2018: het jaar van de notch

Door een notch toe te voegen, volgt LG het voorbeeld van steeds meer smartphonemakers. De iPhone X en Essential Phone behoorden in 2017 tot de eerste toestellen met een inkeping in het beeld. Dit jaar hebben onder andere Huawei en Asus al het voorbeeld gevolgd, en topman Carl Pei maakte onlangs bekend dat de OnePlus 6 ook een notch heeft. Toen LG fans onlangs vroeg om feedback over de notch, kreeg het bedrijf veelal negatieve reacties.

De LG G7 ThinQ wordt op 2 mei onthuld, en is vervolgens waarschijnlijk vanaf later die maand verkrijgbaar in Nederland. Specificaties zijn nog onbekend, al is het waarschijnlijk dat het toestel onder andere over een Snapdragon 845-chipset en dubbele camera beschikt. Ook belooft LG verbeteringen op het gebied van kunstmatige intelligentie, die voor betere foto’s moeten zorgen.

Wil je op de hoogte blijven over het laatste nieuws rond de LG G7? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of download de Android Planet-app in de Play Store.

Lees het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu