‘LG G7 ThinQ toont zijn notch op gelekte foto’s’

Erwin Vogelaar
7 april 2018, 9:53
2 min leestijd
‘LG G7 ThinQ toont zijn notch op gelekte foto’s’

Enkele LG G7 ThinQ-foto’s zijn gelekt, waarop de notch van het nieuwe LG-vlaggenschip duidelijk te zien is. Naast de foto’s zijn ook wat specs van het toestel gelekt.

Lees verder na de advertentie.

LG G7 ThinQ foto’s gelekt

Het volgende vlaggenschip van LG heet waarschijnlijk de LG G7 ThinQ. Dat blijkt uit gelekte foto’s gestuurd naar website TechRadar. Op de foto’s valt naast de naam ook de notch op die het toestel heeft.

Op de foto’s is tevens duidelijk te zien dat het toestel naast de volumeknoppen en een aanknop, een extra knop aan de linkerkant krijgt. Waarschijnlijk wordt deze knop voor kunstmatige intelligentie gebruikt. Hoe de knop in de praktijk werkt is nog niet duidelijk. Het is ook nog niet bekend of gebruikers de knop een andere functie kunnen geven.

lg g7 thinq foto's

De bron van TechRadar heeft de website ook screenshots gestuurd met specificaties. Daardoor weten we dat het toestel waarschijnlijk een Snapdragon 845-chip, 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte krijgt. Dit zijn specs die je verwacht van een nieuw toptoestel.

Benchmark

Uit een screenshot met een AnTuTu-benchmark blijkt dat het toestel in ieder geval goed mee komt met de concurrentie. Sterker nog: uit de test blijkt dat dit één van de snelste toestellen van de wereld moet zijn. Alleen de Sony Xperia XZ2 is sneller. Deze score kan echter nog dalen als het toestel op dit moment nog niet met volledige software draait.

lg g7 thinq foto's

Hoewel deze foto’s en geruchten erg redelijk klinken, is het toch belangrijk om ze met een korrel zout te nemen. De foto’s zijn onduidelijk en we hebben de screens waar TechRadar het over heeft zelf niet gezien. Volgens de geruchten moet het toestel al in mei uitkomen. Als dat zo is, krijgen we waarschijnlijk nog deze maand duidelijkheid van LG zelf.

Volg het nieuws over de LG G7 ThinQ

Wil je op de hoogte blijven over het laatste nieuws rond deze nieuwe smartphone? Vergeet je dan niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief of download de Android Planet-app in de Play Store.

Lees het laatste nieuws over LG

Bron: TechRadar
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu