De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Uitgelekte LG G7 ThinQ-foto toont notch, extra knop en koptelefoonaansluiting

Thomas Haenen
24 april 2018, 8:37
2 min leestijd
Uitgelekte LG G7 ThinQ-foto toont notch, extra knop en koptelefoonaansluiting

Over iets meer dan een week wordt de LG G7 ThinQ aangekondigd, maar afbeeldingen van de smartphone blijven lekken. Een nieuwe set complete foto’s van het toestel toont de notch en een mysterieuze knop op de zijkant.

Lees verder na de advertentie.

Foto foont LG G7 ThinQ-knop

In de voorbije weken zijn er al veel foto’s uitgelekt van LG’s volgende vlaggenschip, maar de nieuwe beelden van telecominsider Evan Blass bieden voor het eerst een blik op alle kanten van het toestel. Daarop is wederom te zien dat de LG G7 ThinQ een flinke notch heeft bovenaan het beeld. De inkeping biedt ruimte voor de selfiecamera en enkele sensoren. Onder het beeld zit nog een zwarte balk, zonder homeknop.

LG G7 ThinQ-knop

De vingerafdrukscanner zit namelijk achterop, onder de dubbele camera. Volgens bronnen gaat het om twee camera’s van 16 megapixel. Net als op de LG V30 en G6 heeft de tweede camera waarschijnlijk een groothoeklens, waarmee je een breder beeld vast kunt leggen. Dat is handig bij landschapsfoto’s, of als je bijvoorbeeld een groepsfoto wil maken, maar niet zo ver van de groep af kan staan.

Google Assistant-knop

Daarnaast beschikt het toestel over vier knoppen aan de twee zijkanten. Naast de twee volumeknoppen en een powerknop blijft er dan nog één mysterieuze knop over. Dat is vermoedelijk een knop waarmee de Google Assistant wordt geactiveerd. Ook duidelijk zichtbaar: een koptelefoonaansluiting. Huawei, Google, Apple en anderen hebben die aansluiting geschrapt, maar LG behoudt hem (voorlopig).

Zoals de naam al suggereert, staat kunstmatige intelligentie centraal bij de G7 ThinQ. Dat doet LG niet alleen door de Google Assistant een prominente plek te geven, maar ook door naar eigen zeggen AI in te zetten om de camera te verbeteren en de accuduur te verlengen.

De LG G7 ThinQ wordt op 2 mei onthuld op een evenement van de fabrikant. Vervolgens is de smartphone waarschijnlijk vanaf mei of juni in Nederland te koop. Een adviesprijs is nog onbekend, maar gezien eerdere LG-smartphones ligt die waarschijnlijk zo rond de 700 tot 800 euro.

Lees het laatste nieuws over LG

Bron: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu