De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘LG G7 getoond op MWC 2018, maar wordt niet uitgebracht’

Thomas Haenen
1 maart 2018, 12:10
2 min leestijd
‘LG G7 getoond op MWC 2018, maar wordt niet uitgebracht’

Waar Samsung, Nokia en anderen op het Mobile World Congress uitpakten met nieuwe toptoestellen, hield LG het ogenschijnlijk rustig. Achter gesloten deuren zou het bedrijf echter de eerste exemplaren van de LG G7 hebben laten zien.

Lees verder na de advertentie.

LG G7 uitgelekt

LG G7 uitgelekt

LG presenteerde op de beurs in Barcelona de LG V30S ThinQ. Niet een geheel nieuw toestel, maar een verbeterde versie van de LG V30. De V30S wordt echter niet in Nederland uitgebracht, omdat de gewone V30 hier pas onlangs verscheen. Op het echte nieuwe vlaggenschip van de fabrikant moeten we nog iets langer wachten. Dat er echter wel aan gewerkt wordt, blijkt uit beelden die Ynet heeft gedeeld

Achter gesloten deuren werd namelijk de LG G7 getoond, zo ontdekte de Israelische site. Ynet weet zelfs al enkele foto’s van de smartphone te delen. Daarop zien we dat de LG G7 een randloos, voorkantvullend scherm heeft, met een kleine inkeping bovenaan in beeld. Net als Apple, Essential en anderen lijkt LG zijn vlaggenschip te voorzien van een zogenaamde ‘notch’.

‘Dit prototype krijgt geen release’

De LG G7 werd op de beurs niet aan de pers getoond. Daar is een goede reden voor: volgens Evan Blass heeft LG geen plannen om de smartphone daadwerkelijk uit te brengen. De doorgaans betrouwbare telecominsider claimt dat LG inmiddels een nieuw prototype in ontwikkeling heeft. Of die nieuwe smartphone ook hetzelfde design heeft, is nog onbekend.

Volgens Blass toonde LG achter de schermen ook een nieuwe smartwatch en de LG Q7 en V35. De opvolger van de LG Q6 wordt vermoedelijk een midrange-smartphone met hetzelfde design als de LG G7, en verschijnt nog ergens deze zomer. Wat we van de V35 kunnen verwachten, is wat onduidelijk. Een eventuele LG V40 verschijnt waarschijnlijk pas eind dit jaar, wat suggereert dat de V35 een tussenstap is.

Lees het laatste nieuws over LG

Bron: Ynet
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G6
LG G6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu