Gerucht: LG presenteert G8 ThinQ op 24 februari

Wouter Nijsen
21 januari 2019, 14:04
1 min leestijd
Gerucht: LG presenteert G8 ThinQ op 24 februari

Volgens een nieuw gerucht wordt het nieuwe vlaggenschip van LG, die vermoedelijk de G8 ThinQ heet, op 24 februari gepresenteerd. Dat zou betekenen dat de smartphone veel vroeger in het jaar komt, dan zijn voorganger, de G7 ThinQ.

‘LG G8 ThinQ onthulling op 24 februari’

Volgens het doorgaans betrouwbare ETNews grijpt LG de avond voordat het Mobile World Congress van start gaat aan om zijn nieuwste smartphone te presenteren. Op zondag 24 februari zou een event plaatsvinden in Barcelona, en mogelijk ligt de smartphone kort daarna in de winkels. LG koos er in 2016 en 2017 ook voor om zijn high-end smartphone, destijds de G5 en G6, tijdens het MWC te presenteren.

MWC 2018 smartphones

De LG G7 ThinQ werd vorig jaar in mei aan de wereld getoond en lag vervolgens begin juni in de winkels. De vermeende G8 komt dus relatief vroeg, al is het nog onduidelijk wanneer de daadwerkelijke release plaatsvindt. Opvallend is dat LG begin februari ook de V40 ThinQ in Nederland uitbrengt. Dat toestel werd afgelopen oktober al onthuld, maar verscheen toen slechts in een aantal landen, waaronder de Verenigde Staten en Zuid-Korea.

Volgens de laatste geruchten krijgt de LG G8 ThinQ een voorkantvullend oled-scherm, met een kleinere notch in de vorm van een waterdruppel. Ook wordt gesproken over een driedubbele camera aan de achterkant, Snapdragon 855-chip en koptelefoonaansluiting. Ook zou de G8 een accessoire krijgen om een tweede scherm aan de telefoon toe te voegen. Het is onduidelijk hoe dit precies gaat werken, maar mogelijk kan het extra display uit een hoesje worden geschoven, om zo extra beeld tevoorschijn te toveren.

Volg het laatste nieuws over LG

Bron: ETNews
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G8 ThinQ
LG G8 ThinQ

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu