De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

LG presenteert later dit jaar nieuwe smartphone: de G8X

Wouter Nijsen
6 augustus 2019, 13:47
1 min leestijd
LG presenteert later dit jaar nieuwe smartphone: de G8X

LG heeft uitnodigingen verstuurd voor een event tijdens technologiebeurs IFA 2019, dat dit jaar van 6 tot en met 11 september plaatsvindt. De fabrikant toont dan een nieuwe smartphone, die de G8X gaat heten.

LG G8X aankondigingen tijdens IFA 2019

Dat maakt LG bekend in een uitnodiging voor de pers. Tijdens IFA 2019, dat elk jaar in Berlijn wordt georganiseerd, onthult LG sowieso een nieuwe smartphone. Het gaat om de G8X, wat vermoedelijk de opvolger is van de G8s ThinQ. Helaas is nog niets over de telefoon bekend, ook zijn er nog geen geruchten verschenen over een eventueel nieuw LG-vlaggenschip.

LG deelde wel een videoteaser, waarin wordt gehint naar een smartphone met twee schermen. In het filmpje wordt vrijdag 6 september als de datum van het event genoemd.

De naam doet vermoeden dat de LG G8X een krachtigere variant is van de G8s ThinQ, die sinds kort in Nederland verkrijgbaar is. Dit toestel onderscheidt zich door de ‘Z Camera’, die bestaat uit verschillende sensoren waarmee je het toestel hands-free kunt bedienen.

Draai een onzichtbare volumeknop om het geluid harder of zachter te zetten, of veeg om terug te gaan naar het homescreen. Dat is bijvoorbeeld handig als je tijdens het koken even de muziek wil pauzeren zonder het scherm aan te raken met vieze vingers.

De LG G8s ThinQ heeft een adviesprijs van 699 euro, maar kun je kort na de release voor veel minder in huis halen. Webwinkel Belsimpel verkoopt de telefoon momenteel voor 499 euro en biedt het toestel ook in combinatie met een abonnement aan.

Volg het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu