LG gaat de KS360 niet als eerste Android-toestel uitbrengen

lg ks360Een tijd geleden verschenen berichten dat LG een oud toestel uit de kast zou halen, om als eerste Android-toestel te lanceren. Het ging om de KS360, een toestel met uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord. Het zou rond de zomer opnieuw worden uitgebracht met Android-besturingssysteem. Navraag bij de bron van het verhaal, Jeremy Newing, hoofd marketing van LG Mobile UK, maakte echter duidelijk dat er iets anders aan de hand is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Volgens Newing kloppen de geruchten niet. LG overweegt wel een soortgelijke vormfactor met uitschuifbaar toetsenbordje omdat de Android-toestellen sterk op sociale netwerkfuncties zijn gericht.

Het zou ook wat onhandig zijn om de LG KS360 met Android uit te brengen: het toestel heeft een QVGA-scherm met een resolutie van 320 x 240 pixels en dat was precies de reden waarom de Kogan Agora een paar weken geleden niet op de markt kwam.

Via: Android Authority

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.