LG-gebruikers krijgen gratis 50 GB online opslagruimte via Box.net

Redactie
1 december 2011, 19:02
1 min leestijd
LG-gebruikers krijgen gratis 50 GB online opslagruimte via Box.net

Gebruikers van een LG-apparaat krijgen 50 GB gratis opslagruimte via de online service Box.net. Om van de aanbieding gebruik te maken moet je de Box.net Android-app downloaden op een LG-apparaat. Als je de app opent en inlogt krijg je een melding dat je 50 GB gratis opslagruimte hebt gekregen. Naast de nieuwe aanbieding heeft de Box.net app ook meteen een update gekregen. Het is nu mogelijk om bestanden te downloaden op je apparaat en bestanden die gewijzigd worden via lokale apps, zoals Quickoffice, worden nu meteen geüpdatet.

LG is niet de eerste fabrikant die gratis online opslagruimte aanbiedt. HTC doet hetzelfde met Dropbox, een vergelijkbare service als Box.net. HTC-gebruikers krijgen ‘slechts’ 5 GB online opslagruimte terwijl LG-gebruikers 50 GB online opslagruimte krijgen. Box.net verschilt wel iets van Dropbox, zo is desktopsynchronisatie van bestanden niet gratis. Daarvoor moet je een abonnement nemen voor 15 dollar per maand.

Lees verder na de advertentie.

De aanbieding voor 50 GB gratis opslagruimte van Box.net is geldig tot 21 maart 2012 en geldt niet alleen voor nieuwe gebruikers maar ook voor bestaande LG-gebruikers. Deze week kondigde Sony Ericsson ook aan dat gebruikers van Xperia-telefoons gratis 50 GB opslagruimte zullen krijgen via Box.net. Later kwam ze hier echter op terug omdat nog niet alle details geregeld zijn, maar dat de aanbieding wel zo snel mogelijk zal worden uitgerold.

Downloaden via Android Market: Box (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu