LG GT540 en GW620 krijgen binnenkort update

Redactie
22 september 2010, 16:34
1 min leestijd
LG GT540 en GW620 krijgen binnenkort update
lg gt540

LG laat in een persbericht weten dat twee Android-telefoons binnenkort worden geüpdatet naar Android 2.1 en Android 2.2. De LG GT540 krijgt voor het einde van dit jaar een upgrade naar Android 2.1. Momenteel draait deze low end telefoon op Android 1.6. De LG GW620, een telefoon met een fysiek QWERTY-toetsenbord, krijgt begin 2011 een aangepaste versie van Android 2.2. De telefoon is niet krachtig genoeg om alle mogelijkheden van Android 2.2 te benutten.

De twee LG-telefoons krijgen geen update OTA (Over The Air). Gebruikers moeten de nieuwe versie van Android installeren met de upgradesoftware van LG. Sluit de LG-telefoon met een usb-kabel op de computer aan om de nieuwste versie erop te zetten.

Lees verder na de advertentie.

LG heeft grote plannen voor de toekomst. De fabrikant lanceert in oktober twee nieuwe Android-telefoons: de Optimus One en de Optimus Chic. De LG E720 Optimus Chic met Android 2.2 heeft een 3,2 inch touchscreen, een vijf megapixel camera en een 600 MHz-processor aan boord. De Optimus One heeft ook een 3,2 inch touchscreen en draait net als de Chic op Android 2.2.

Ook zet LG Electronics eind dit jaar haar eerste telefoon op de markt met een dual-core CPU. Het gaat om een telefoon met een NVIDIA Tegra 2-processor, die momenteel in de Toshiba Folio 100 zit. Iedere CPU-kern van de Tegra 2 heeft een kloksnelheid van 1 GHz, waardoor LG verwacht dat consumenten kunnen genieten van snellere games en een betere internetervaring.

Heb je een GT540 of GW620? Hou Android Planet in de gaten voor het laatste nieuws over de updates.

Categorie: Fabrikanten
Spotlights: Android, LG

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's