LG GW620 Eve in specificaties, foto’s en video

Redactie
31 oktober 2009, 14:18
1 min leestijd
LG GW620 Eve in specificaties, foto’s en video
lg gw620 android telefoon

Er is nieuws over de LG GW620, het eerste Android-toestel van LG. De fabrikant heeft een officiële website geopend met duidelijke foto’s, er is een reclamespotje voor de LG GW620 verschenen en het toestel is ook nog eens goedgekeurd door de FCC.

LG GW620 Android Phone

De LG GW620 werd voor het eerst gesignaleerd in september, tijdens de IFA-beurs in Berlijn. Het toestel was toen te zien in de standruimte van Vodafone. De naam was nog niet officieel bekend: het zou gaan om de LG Etna. Inmiddels weten we dat het toestel ook de naam LG GW620 Eve draagt en dat het een toestel met 5 megapixel camera, 3 inch touchscreen en uitschuifbaar QWERTY-toetsenbordje is. LG mag wel opschieten, want marketingdirecteur Chang Ma zei eerder dat LG van plan is om in 2009 drie verschillende Android-telefoons uit te brengen.

Lees verder na de advertentie.

De speciale actiesite is te vinden op http://www.lg-gw620.com/ (nog niet openbaar). De LG GW620 is te zien in twee reclamespotjes die LG heeft uitgebracht. Dit toestel zal ongeveer in dezelfde klasse vallen als de Motorola DEXT: er zit maar een 528MHz Qualcomm MSM7200-processor en doet in uitgeschoven toestand wel een beetje denken aan een HTC-toestel.

lg gw620 eve

De enige operator die zich al heeft gemeld is Rogers (Canada), die de LG GW620 vanaf 3 november gaat aanbieden voor $49 bij een driejarig contract.

De Amerikaanse telecomwaakhond FCC heeft de toestel al in handen gehad. Daar zal het toestel via Virgin Mobile worden aangeboden over een week of twee (half november).

Wil je echt alles weten van de LG GW620, dan kun je ook nog onderstaand, Franstalig specificatielijstje doorlezen:

lg android
Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's