LG GW620 Eve met Android: het eerste Android-toestel van LG

Redactie
17 juli 2009, 13:00
1 min leestijd
LG GW620 Eve met Android: het eerste Android-toestel van LG
lg gw620

LG is de grootste concurrent van Samsung en kan daarom niet achterblijven als het om Android-toestellen gaat. In de User Agent Profile is nu meer informatie gevonden over het eerste Android-toestel van LG: de LG GW620 Eve ‘Android’. Belangrijkste kenmerken:

  • 320 x 480 pixels resolutie beeldscherm;
  • HSDPA en UMTS netwerkondersteuning;
  • WiFi/WLAN;
  • Volledig QWERTY toetsenbord.


LG brengt net als Samsung toestellen uit op elk denkbaar platform, inclusief Windows Mobile en Samsung. De LG GW620 krijgt waarschijnlijk een touchscreen en ondersteunt ook de Nederlandse taal. Foto’s van de LG GW620 Eve zijn er nog niet, dus we doen het maar even met de LG KS20 (zie foto), een Windows Mobile-toestel.

Lees verder na de advertentie.

LG liet in juni tijdens de beurs CommunicAsia weten, dat er dit jaar drie Android-toestellen op de markt komen. Details daarover zijn nog niet bekendgemaakt. De Android-toestellen van LG liggen pas vanaf het derde kwartaal in de winkel. De kans is groot dat het daarbij om toestellen uit het lagere en middensegment gaat, want op de vraag of LG de Android-toestellen gaat voorzien van de 3D-interface zoals op de LG Arena en LG Viewty Smart zei een medewerker, dat deze alleen bedoeld zijn voor de high-end toestellen. De Koreaanse fabrikant wil in 2010 nog meer Android-toestellen uitbrengen. In februari liet LG ook al weten dat er dit jaar Android-toestellen gelanceerd zouden worden. Toen werd nog de indruk gewekt dat de eerste toestellen deze zomer in de rekken liggen.

user agent

Via: Nieuwe Mobiel
Tipgever: Martijn

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Android
Merk: LG

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's