LG GW620 pas eind december in Nederland verkrijgbaar

lg androidLG organiseerde gisteren een productshow, waar bezoekers de line-up voor de komende maanden konden bewonderen. De LG New Chocolate BL20 en BL40 waren de toestellen die de meeste bekijks trokken: dit zijn de toestellen waar LG de komende maanden een flink reclamebudget voor gaat uittrekken. Het eerste Android-toestel (de LG GW620) komt pas in december en is waarschijnlijk standaard al voorzien van de Hyves-applicatie. LG wil bovendien nog wachten tot ze een deal met een Nederlandse operator hebben gesloten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


LG BL40 New ChocolateHet leuke bij zo’n productshow is dat er niet alleen verslaggevers, maar ook dealers op af komen en dat die op een heel andere manier tegen het aanbod aankijken: een toestel met uitschuifbare nummerpad zoals de BL20 “kan nog net”. De BL40 daarentegen is een veel vernieuwender toestel, met een schermresolutie van 800 x 345 pixels en een 21:9 aspectratio. Het is de vierde mobiele telefoon uit de Black Label Series.

De LG GW620 komt beschikbaar in een minder exclusieve productlijn: de InTouch Serie. Het gaat hierbij om relatief goedkope toestellen die gericht zijn op messaging en sociale netwerken. De KS360 en GW300 zijn andere toestellen die in dezelfde InTouch-productlijn uitkomen.

Via: Tweakers

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.