LG GW620: voor het eerst hands-on op foto en video

lg gw620In november komt ‘ie naar Frankrijk en een maand later naar Nederland: de LG GW620. Tot nu toe zijn er alleen maar glimmende promotiefoto’s verschenen, maar gelukkig zijn er ook al mensen geweest die het toestel in handen hebben gehad om een betere indruk te krijgen. In Frankrijk werd de LG GW620 al aan het publiek getoond en dit zijn de eerste indrukken: een mooie aluminium behuizing, een goed uitziend QWERTY-toetsenbord en geen grote Android-aanpassingen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Alleen het (resistive) touchscreen valt in het rijtje van specificaties een beetje tegen. De 5 megapixel camera met LED-flitser, microSD-kaart en 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting was al voorspeld. LG hield nog geen twee weken geleden ook een productshow, maar liet de LG GW620 daar nog niet zien. Op een bijeenkomst in Frankrijk was het toestel wel van de partij, vertelt CNET France:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.