‘LG Gx met 5,5 inch-scherm, Snapdragon 600-SoC en 4G laat zich zien’

LG Gx uitgelektOp een Koreaans forum is een mogelijk nieuw LG-toestel uitgelekt, genaamd de LG Gx. Het zou gaan om een toestel dat qua hardware min of meer gelijkwaardig is aan de LG G2, met het verschil dat de Gx wordt aangedreven door een Snapdragon 600-processor.

Op een uitgelekte afbeelding, die inmiddels offline is gehaald, valt te lezen dat de LG Gx is voorzien van een 5,5 inch-scherm met ips-technologie. Dat zorgt ervoor dat het display vanuit elke kijkhoek goed afleesbaar is. Verder is de LG Gx voorzien van 2GB aan werkgeheugen, de standaard voor hedendaagse high-end smartphones, en 32GB aan opslagruimte. Onbekend is of het geheugen kan worden uitgebreid met een micro-sd-kaartje.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De LG Gx beschikt tevens, afgaande op de foto, over een 13-megapixel-camera en 4G-ondersteuning. Dat laatste zien we bij steeds meer LG-telefoons, waaronder de LG G2 terug en is wel zo prettig, aangezien 4G op steeds meer plekken in Nederland en België te gebruiken is. Vanaf eind 2015 moet de snelle mobiele internetverbinding landelijk beschikbaar zijn.

Heel veel meer is er niet bekend over de LG Gx, behalve dat de smartphone van LG zal beschikken over een 3140 mAh-accu en 9,4 millimeter dik is. Dat is iets dikker dan de LG G2 die op zijn dunste punt 8,9 millimeter meet.

LG heeft nog niet gereageerd op de uitgelekte foto en ook over de prijs en verschijningsdatum van de Gx is op dit moment geen duidelijkheid.

Lees meer over LG

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.