‘LG heeft al een Nexus 5-prototype’

Gijs Ettes
31 mei 2013, 9:11
1 min leestijd
nexus 5

Volgens de populaire Koreaanse site Daum.net sloot LG-topman Won Kim een nieuwe Nexus van LG helemaal niet uit. Het bedrijf zou daarnaast al een Nexus 5-prototype hebben getoond aan Google-ceo Larry Page.

Lees verder na de advertentie.

LG’s Won Kim vertelde in een interview na de officiële aankondiging van de witte Nexus 4 dat LG een grote boost heeft gekregen door het maken van de Nexus 4, en dit succes niet nogmaals nodig te hebben. Hiermee sloot Kim een Nexus 5 allerminst uit: volgens Daum.net waren zijn woorden op meerdere manieren te interpreteren.

De Koreaanse site – die het vaker goed heeft gehad – meldt daarnaast dat LG al een Nexus 5-prototype heeft geproduceerd, die inmiddels ook al aan Google-ceo Larry Page is getoond. Daum.net’s bronnen vanuit LG geven daarnaast aan dat er inmiddels 3 miljoen Nexus 4-exemplaren zijn verkocht.

Het maken van de Nexus 5 heeft verschillende voordelen voor een fabrikant. De komst van een nieuwe Nexus gaat hoogstwaarschijnlijk gepaard met Android 5.0 (Key Lime Pie). Hierdoor krijg je als fabrikant dus heel vroeg toegang tot de nieuwste versie van Googles besturingssysteem.

Via: Unwired View

Heeft dit artikel je geholpen?
LG Nexus 4
LG Nexus 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu