LG heeft ambitieuze plannen: Black Label, Prada en Android

Ahn Seung-kwonLG heeft wilde plannen om uit te groeien tot de nummer twee op de wereldwijde markt voor mobiele telefoons. In 2012 willen ze concurrent Samsung voorbij zijn gestreefd. Om dit voor elkaar te krijgen heeft de president van LG’s mobiele business, Ahn Seung-kwon, uiteengezet wat ze de komende tijd gaan ondernemen. Smartphones zijn belangrijk voor het bedrijf. Ze zullen zich daarbij focussen op twee besturingssystemen: Windows Mobile en Android. Over de Prada-telefoon is LG tevreden en daarmee zullen ze ook verder gaan.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Maar daarnaast komt er een Black Label-toestel, dat direct met de iPhone moet concurreren. Verder hebben ze plannen om extreem luxe toestellen te ontwikkelen, vergelijkbaar met Nokia’s Vertu.

LG staat op dit moment op de nummer 3-positie, achter Nokia en Samsung.

lg arena

Via: Boy Genius

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.