De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Nieuw vlaggenschip LG komt in juni uit: dit zijn de specs’

Erwin Vogelaar
17 februari 2018, 10:24
2 min leestijd
‘Nieuw vlaggenschip LG komt in juni uit: dit zijn de specs’

LG brengt zijn nieuwe vlaggenschip waarschijnlijk in juni uit. Het toestel staat bekend onder codenaam Judy. Dit zijn de specs van de LG Judy.

Lees verder na de advertentie.

LG Judy geruchten: specs en release

De exacte naam van LG’s komende vlaggenschip is nog niet bekend, maar we hebben vandaag wel een flinke stapel andere geruchten over dit toestel via beroepslekker Evan Blass. De smartphone heeft intern codenaam Judy. Zo gaat het toestel uiteindelijk niet heten, maar die naam houden we voor het gemak even aan. Misschien wordt het de LG G7, maar de kans is groter dat LG dit jaar voor een hele andere naam gaat.

Naast een andere naam, gaat LG ook voor een volledig nieuw design. Judy krijgt waarschijnlijk een 6.1 inch-scherm met een verhouding van 18 bij 9. Dat is een stukje groter dan zijn voorganger. De LG G6 had een 5.7 inch-scherm.

lg judy

LG gebruikt waarschijnlijk een nieuw soort schermtechnologie voor Judy: MLCD+. Deze technologie vraagt minder van de accu, terwijl er toch een goede helderheid wordt geleverd. Het toestel heeft daarnaast hdr voor extra mooie kleuren.

Onder de kap zit waarschijnlijk een Snapdragon 845 om het toestel aan te sturen, met daarnaast 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Aan de achterkant zijn twee 16 megapixel-camera’s geplaatst en de foto’s worden verbeterd via kunstmatige intelligentie.

Het toestel moet daarnaast IP68-gecertificeerd zijn, wat betekent dat de smartphone waterbestendig is. Ook is Judy draadloos op te laden, zit er een digitale assistant in en zijn er stereo speakers te vinden.

Release LG Judy/LG G7

Volgens de geruchten brengt LG de smartphone in juni uit. Judy is dus waarschijnlijk vanaf de zomer in Nederland te verkrijgen. Wil je op de hoogte gehouden worden over dit nieuwe toestel van LG? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en krijg het laatste nieuws automatisch in je inbox.

Lees het laatste nieuws over LG

Bron: Venture Beat
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G6
LG G6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu