De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

LG KizOn: met deze kleurrijke horlogetelefoon track je overal je kinderen

Redactie
9 juli 2014, 11:02
1 min leestijd
LG KizOn: met deze kleurrijke horlogetelefoon track je overal je kinderen
lg kizon

De LG KizOn is een nieuwe accessoire van LG dat speciaal gemaakt is voor kinderen. Het betreft een horlogetelefoon zonder scherm, waarmee kinderen kun ouders kunnen bellen en waarmee ouders altijd en overal hun kinderen kunnen volgen. Het horloge heeft een grote belknop waarmee een vooraf ingesteld nummer kan worden gebeld. Het nummer is via een bijbehorende app in te voeren.

Als ouder is het mogelijk om de locatie van de LG KizOn te verkrijgen, want het accessoire beschikt over 3G, GPS en wifi. Daarnaast kunnen ouders hun kinderen via de LG KizOn bellen. Als er niet binnen tien seconden wordt opgenomen, wordt de microfoon van het accessoire automatisch ingeschakeld. De ouders horen dat wat hun kind aan het doen is.

Lees verder na de advertentie.

LG KizOn

lgkizon

De LG KizOn is een vrij groot accessoire en komt in twee verschillende kleuren: een blauwe voor jongens en een roze voor meisjes. Het apparaat meet 3,4 bij 5,5 centimeter, en 1,4 centimeter en is tevens voorzien van een 400 mAh-accu. Hierdoor is de accuduur zo’n 36 uur en ouders worden gewaarschuwd als de het accupercentage onder de 25 procent valt.

Verder is de horlogetelefoon water- en stofbestendig en gemaakt van een ecovriendelijk materiaal dat niet gevaarlijk is als het in aanraking met een mond komt.

De LG KizOn wordt deze week uitgebracht in Zuid-Korea. Europa volgt later en de prijs van het accessoire is nog onbekend. Eerder bracht LG ook de LG G Watch met Android Wear uit, die wel vanaf nu in Nederland te koop is.

Lees ook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu