Video: Zo ontgrendel je LG-toestellen met de nieuwe ‘klopcode’ (en dat is handig!)
Redactie

LG-knonk-onEén van de beste features van de software van LG is Knock On, waarmee je het toestel middels twee keer tikken op het scherm kunt ontgrendelen. Nu komt het Zuid-Koreaanse bedrijf met het nieuwe LG Knock Code, een manier waarmee je een toestel kunt ontgrendelen door een specifiek patroon te tikken. Deze feature komt beschikbaar met de nieuwe LG-software, die standaard wordt meegeleverd met nieuwe toestellen als de LG G3, maar ook smartphones als de LG G2 worden hoogstwaarschijnlijk van deze handige feature voorzien.

Volgens de fabrikant is LG Knock Code net zo veilig als andere beveiligingsmethoden, zoals een patroon of pincode. Het handige van de feature is dat je het scherm van het toestel niet eerst hoeft te activeren met de powerknop. Als je de klopcode op het scherm hebt getikt, wordt het scherm automatisch geactiveerd en heb je direct toegang tot het homescreen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

LG Knock code video

Lees meer over LG

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.