De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

LG komt waarschijnlijk met 3D-smartphone

Redactie
25 januari 2011, 19:40
1 min leestijd

De kans is groot dat LG tijdens het Mobile World Congress in Barcelona haar eerste 3D-smartphone aankondigt. Het bedrijf stuurde namelijk een uitnodiging naar de internationale pers met daarop zinnen als ‘Into the New Dimension’ en ‘Experience the new world that LG is opening’. Het komt niet als een verrassing dat LG binnenkort een 3D-telefoon laat zien. Twee weken geleden meldde James Choi van LG Electronics dat het bedrijf bezig is met een 3D-apparaat. “Meer zeg ik er niet over, anders dan vertel ik misschien wel te veel”, aldus Choi.

Op de persuitnodiging is een strak toestel zichtbaar, die op het eerst gezicht iets weg heeft van de iPhone 4. Tevens is er een datum zichtbaar: 14 februari 2011. Geen wereldschokkende datum, want op die dag is het congres in Barcelona bezig. Waarschijnlijk zal LG het nieuwe toestel tijdens een persconferentie aankondigen.

Lees verder na de advertentie.

Wij van Android Planet zijn midden februari in Barcelona om verslag te doen van de nieuwe telefoons en tablets. Als LG de nieuwste Android-telefoon toont, dan hopen wij dit toestel natuurlijk in handen te krijgen en er verslag van te doen.

Via: All About Phones

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu