LG kondigt LG G-Slate Android-tablet aan
Redactie

g-slateLG gaat een Android-tablet op de markt brengen, die door het leven zal gaan als de LG G-Slate. De tablet komt in de VS via operator T-Mobile op de markt en is voorzien van Android 3.0 Honeycomb en 4G-snelheden. Eerder lekten er al video’s uit van het apparaat. De LG G-Slate gaat de komende maanden op de markt verschijnen en is de eerste 4G-tablet die de bedrijven gezamenlijk gaan uitbrengen. Technische details zijn op dit moment nog niet bekendgemaakt. Het persbericht spreekt dan ook alleen over “een nieuwe mijlpaal in de evolutie van het Android-platform” en “LG gaat het nieuwste op het gebied van Android-technologie bieden”.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De T-Mobile LG G-Slate zal als een van de eerste 4G-tablets profiteren van de optimalisaties die in Honeycomb zijn doorgevoerd op het gebied van tablets. Grotere schermen, andere vormfactoren en gebruiksmogelijkheden maakten dat noodzakelijk. Zo zal er Google Maps 5.0 met 3D-interactie op mogelijk zijn. Er is niet bekend of de LG G-Slate ook naar Europa komt. Onderstaande filmpjes geven een indruk van de nieuwe tablet.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.