LG KS360: oud toestel keert terug met Android erop?

lg ks360 met androidDe LG KS360 zou wel eens het eerste toestel van LG voorzien van Android kunnen worden. Marketingmanager Jeremy Newing heeft op Mobile World Congress bevestigd dat LG dit jaar twee andere Android-toestellen gaat uitbrengen, maar wilde niet op specifieke details ingaan. De keuze voor de KS360 is wel opmerkelijk, want het gaat om een bestaand toestel dat vorig jaar juli werd aangekondigd. De specificaties blijven hetzelfde als de ‘oude’ KS360, maar met een nieuw besturingssysteem: Android.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De LG KS360 heeft een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord en een 2.0 megapixel camera. “This year is all about social networking, and Android obviously opens a world of possibilities”, zei Newing tegen de website T3.

lg gd900Maar de KS360 is niet bepaald het sexy toestel waar we op gehoopt hadden. Terwijl er bij LG wel mooie dingen in ontwikkeling zijn: zoals de LG GD900, een slidertoestel met doorzichtige keypad (zie foto hiernaast). De keypad gloeit op wanneer je deze tevoorschijn haalt. Technische specificaties zijn nog niet bekendgemaakt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.