LG KS360: oud toestel keert terug met Android erop?

Redactie
17 februari 2009, 10:28
1 min leestijd
LG KS360: oud toestel keert terug met Android erop?
lg ks360 met android

De LG KS360 zou wel eens het eerste toestel van LG voorzien van Android kunnen worden. Marketingmanager Jeremy Newing heeft op Mobile World Congress bevestigd dat LG dit jaar twee andere Android-toestellen gaat uitbrengen, maar wilde niet op specifieke details ingaan. De keuze voor de KS360 is wel opmerkelijk, want het gaat om een bestaand toestel dat vorig jaar juli werd aangekondigd. De specificaties blijven hetzelfde als de ‘oude’ KS360, maar met een nieuw besturingssysteem: Android.

De LG KS360 heeft een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord en een 2.0 megapixel camera. “This year is all about social networking, and Android obviously opens a world of possibilities”, zei Newing tegen de website T3.

Lees verder na de advertentie.

lg gd900

Maar de KS360 is niet bepaald het sexy toestel waar we op gehoopt hadden. Terwijl er bij LG wel mooie dingen in ontwikkeling zijn: zoals de LG GD900, een slidertoestel met doorzichtige keypad (zie foto hiernaast). De keypad gloeit op wanneer je deze tevoorschijn haalt. Technische specificaties zijn nog niet bekendgemaakt.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's