Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

LG L80 met bescheiden specs vanaf nu verkrijgbaar

Gijs Ettes
29 juli 2014, 17:17
2 min leestijd
LG L80 met bescheiden specs vanaf nu verkrijgbaar
lg l80

De LG L80, een middenklasser van de Zuid-Koreaanse fabrikant die deel uitmaakt van de LIII-serie, is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Het toestel heeft een adviesprijs van circa 189 euro en is zowel in het zwart als wit verkrijgbaar. De specificaties van de L80 zijn bescheiden. Hoewel de smartphone uit de doos op Android 4.4 (KitKat) draait, heeft het 5 inch-scherm slechts een resolutie van 800 bij 480 pixels.

Verder vinden we een 1,2GHz-dualcore-processor aan boord, alsmede 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslagruimte (uitbreidbaar). Het toestel meet 135 x 72 x 10 millimeter en weegt 133 gram. Verder is er een 2540 mAh-accu aan boord met een spreektijd van ongeveer 9 uur.

Meer over de LG L80

lg knock code

De LG L80 beschikt daarnaast over twee camera’s met 8 en 0,3 megapixels. Laatstgenoemde is aan de voorzijde te vinden en is eigenlijk alleen geschikt voor het schieten van selfies. Verder zijn er handige softwarematige toevoegingen aanwezig als Guest Mode en Knock Code. Dankzij Guest Mode hoef je bij het uitlenen van je telefoon niet bang te zijn dat anderen per ongeluk jouw persoonlijke foto`s of berichten zien. Door middel van een ander patroon komt de gast binnen via een andere, veilige toegang en ziet daarmee niet al jouw apps en persoonlijke bestanden. Knock Code geeft je de mogelijkheid om de L80 te ontgrendelen middels een combinatie van tikjes op het scherm. Kom ook meer te weten over zijn opvolger, de LG L80 plus.

De beste LG L80 aanbiedingen

Wil je de LG L80 kopen, dan kun je hieronder de beste aanbiedingen van dit moment raadplegen. Deze worden dagelijks bijgewerkt, zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt voor je nieuwe smartphone.

LG L80

LG L80 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen LG L80 prijzen. Bekijk alle LG smartphones.

Alle LG smartphones met prijzen

Het laatste nieuws over LG

Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot LG. Op zoek naar een ander LG-model? Kijk dan in het overzicht van  LG Android Smartphones.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG L80
LG L80

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu