LG lanceert Android-topmodel in Korea

Wouter Nijsen
4 maart 2010, 19:57
1 min leestijd
LG lanceert Android-topmodel in Korea

Op dit moment is de GW620 het enige Android toestel van LG dat beschikbaar is in Nederland. De GW620 is een prima middle-of-the-road Android-telefoon dat door zijn hardware QWERTY-toetsenbord bij veel gebruikers in de smaak zal vallen. In Korea is LG echter al een flinke stap verder op Android-gebied. De LG LU2300 lijkt met zijn Snapdragon-processor en 3,7 inch WCGA AMOLED-scherm een regelrechte concurrent van de Google Nexus One.

De exacte specificaties zijn niet bekend maar een 5 megapixel camera met 720P video-opname en een digitale TV-ontvanger zijn zeker aanwezig.

Lees verder na de advertentie.

LG laat via woordvoerder Na Joo-young weten dat de LU2300 standaard van extra applicaties is voorzien, die het voor startende Android-gebruikers eenvoudiger moet maken om direct met het toestel aan de slag te gaan, zonder dat ze eerst de Android Market moeten doorzoeken. Welke applicaties dat zijn is helaas niet bekend, maar een Augmented Reality-applicatie zoals Layar zal daar zeker bij zitten. Helaas komt deze Android-topper van LG niet naar Europa, maar wellicht kunnen we het zien als een voorbode van wat we in de nabij toekomst in Europa van LG kunnen verwachten.

LG lu2300

Via: TelekomKorea

Categorie: Fabrikanten
Thema: Android
Merk: LG

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's